Onderhoud & Reparatie

Is uw grasmaaier of ander tuingereedschap kapot? Naast het verkopen van tuinapparatuur verzorgen we ook reparaties en onderhoudswerkzaamheden in onze werkplaats. Maar ook op  locatie is voor ons geen probleem. We beschikken over een servicewagen waarmee we ook het onderhoud aan huis kunnen verzorgen. Mocht reparatie op locatie niet mogelijk zijn, dan kunnen wij het transport voor de te repareren machine regelen.

Om uiterst gebruik te blijven maken van uw grasmaaier of andere tuinmachines in het seizoen, raden wij u aan 1 x per jaar uw machine te voorzien van een winterbeurt. Zo komt u in het nieuwe seizoen niet voor verassingen te staan!

Een mooi groen gazon word namelijk mede mogelijk gemaakt door regelmatig onderhoud uit te laten voeren aan uw grasmaaier. Dit geldt voor alle soorten grasmaaiers; een elektromaaier, duwmaaier, loopmaaier, zitmaaier, frontmaaier, zeroturn maaier, kooimaaier.

Door de zuren van het gras, hitte van de motoren, stof, zand en dergelijke heeft de grasmaaier veel te verduren. Als de grasmaaier weer up to date is snijdt deze ook weer keurig het gras.

Neem contact met ons op voor een afspraak!