Honda robotmaaiers HRM310 en HRM520 en HRM3000

Gaat u liever aan de slag met andere tuinzaken, of met heel andere dingen? Miimo belooft u gezond en perfect gemaaid gras, een hele zomer lang, helemaal automatisch. In 2015 beschikt Miimo over een nieuw en uniek digitaal signaal, waardoor we het begrenzingsdraad konden verlengen naar 800 m. Hierdoor kunt u nu nog grotere tuinen maaien zonder interferentie van andere elektrische apparaten.

Miimo is de slimme lijn robotmaaiers van Honda. Aangedreven door zijn eigen accu werkt Miimo helemaal zelf. Hij laadt zichzelf zelfs op als dat nodig is. Hij kan zo worden geprogrammeerd dat hij volgens een voor u wenselijk schema werkt. Dankzij zijn mulchvermogen knipt Miimo de maaideeltjes heel fijn, waarna ze in het gras vallen en als natuurlijke meststof hun werk doen. Met Miimo blijft er geen gras over om bij elkaar te harken (en dat betekent vaak ook een schoner huis!).

Groenestein techno-service is officeel honda dealer en leverd de Honda robotmaaier bij u thuis af. Wij regelen voor u het onderhoud, reparatie en service bij de geleverde honda robotmaaier. Hieronder vind u meer informatie:

Nu tijdelijke actie voor de HRM310 robotmaaiers: GRATIS installatie

Heeft u interesse of wil u meer informatie neem dan contact met ons op.

Honda heeft op dit moment 2 type robotmaaiers:


Als u uw tijd wel beter kunt besteden, laat Miimo dan uw gazon maaien.

Gaat u liever aan de slag met andere tuinzaken, of met heel andere dingen? Miimo belooft u gezond en perfect gemaaid gras, een hele zomer lang, helemaal automatisch.

Veilig en betrouwbaar

Hij is stil en kent efficiënte prestaties, en hij kan zichzelf opladen. En het beste van alles is dat u hem niet in de gaten hoeft te houden. Dankzij zijn veilige messen en de 360 graden botssensoren weet hij zich ook prima te gedragen rondom kinderen en huisdieren.

Er zijn drie Miimo’s – kies de Miimo die geschikt is voor uw tuin.

Voordat u uw Miimo loslaat in uw tuin, zijn er enkele zaken waarmee u rekening moet houden: het oppervlakte van uw tuin, de vorm van uw tuingrenzen en de hellingsgraad van uw tuin: gelijkmatig of steil?

Miimo 310

Geschikt voor kleinere, regelmatig gevormde tuinen en tuinen met rechte randen. Maait tot 2000 m² met een omtrek van maximaal 500 m.

Miimo 520

Dankzij zijn grotere accu geschikt voor complexe tuinen met onregelmatige grenzen, bomen en waterpartijen. Maait tot 3000 m² met een omtrek van maximaal 800 m.

Miimo 3000

De Robotmaaier die maximaal 4.000 vierkante meter maait en kan worden bediend vanaf een smartphoneapp (iOS & Android).  Deze robot is nog stiller dan zijn voorgangers.

c3

Een maaier die het werk voor u doet

Miimo past in uw leven en maait wanneer u dat wilt – misschien eerst een deel van de tuin in de vroege ochtend, zodat u daar ‘s middags lekker kunt lunchen? Geen probleem. Miimo maait terwijl hij u met rust laat, en volgt het door u ingestelde tijdschema.

13130902_937666043021279_6262035703056960585_o

Extra stil

De maaier is zo stil (net zo hoorbaar als de gemiddelde koelkast) dat u hem zelfs ‘s nachts aan het werk kunt zetten. Dankzij de nieuwe lagere snelheids- en langzamere maai-instellingen van Miimo glijdt hij langs uw raam zonder zelfs de lichtste slapers wakker te maken. Slecht weer is voor Miimo geen reden om te stoppen – hij is volledig waterproof en gaat gerust door met maaien als het regent.