Robotmaaiers

Altijd kunnen genieten van een mooi strak gazon? Maar u heeft hier weinig tijd voor? Wellicht is dan een robotmaaier de juiste keuze voor uw tuin. Deze maai automatisch op ingestelde tijden het gras zonder dat u er tijd voor vrij hoeft te maken.

Hoe werkt de robotmaaier?

De robotmaaier krijgt een vaste plek in de tuin (volautomaat) of wordt handmatig op het gazon geplaatst (halfautomaat). In de vorm/contour van het gazon wordt op 10-30cm van de kant (verschillend per type robotmaaier) eenmalig een kabel in of op het gazon gelegd welke na korte tijd niet meer zichtbaar is en waar u geen last van hebt tijdens het tuinieren. De robotmaaier gaat willekeurige baantjes maken binnen de bekabeling tot een bepaalde tijd is verstreken.

Wat kan de robotmaaier voor u betekenen?

– Tijd besparing
De robotmaaier maait het gazon volledig zelfstandig, dus enkel “toezicht” houden op de robotmaaier is voldoende. Dit betekent dat zo nu en dan de maaier gecontroleerd dient te worden.  Aan het maairesultaat ziet u uiteraard ook of de robotmaaier goed functioneert.

– Continue kort gemaaid gazon
De robotmaaier maait regelmatig het gazon. Dit betekent dat het gazon altijd mooi kort gemaaid en op dezelfde hoogte is.

– Mooier gazon
Door het regelmatig maaien wordt het gras niet beschadigd en is er ook geen kleurverschil van voor en na het maaien. Daarnaast wordt het gras continue gevoed door het korte maaisel dat blijft liggen.

– Geen afval
Doordat de robotmaaier regelmatig maait is het te maaien gras nooit lang. Hierdoor is het mogelijk om het maaisel te laten liggen.

– Milieuvriendelijk
Met een robotmaaier dringt u de Co2 uitstoot terug doordat u gebruik maakt van elektriciteit. Hierdoor is het een duurzaam product met een laag energieverbruik.

Groenestein techno-service is officeel dealer van Ambrogio en Honda. Van deze merken zijn meerdere modellen beschikbaar.

Onderstaande punten zijn ook belangrijk bij aankoop van een machine.:

– Advies op maat

Iedere tuin of omgeving is anders dus een advies op maat is noodzakelijk. Groenestein techno-service bekijkt aan de hand van een bezoek of een tekening welke automatische grasmaaimachine het beste bij u past.

– Verkoop robotmaaiers

Door het uitgebreide aanbod van verschillende topmerken kan Groenestein techno-service altijd een passende machine aanbieden bij uw tuin of omgeving.

– Installatie automatische grasmaaiers

Wij komen in overleg de machine bij u thuis installeren. Zo heeft u daar geen omkijken naar en kunnen wij zien of alles werkt. Ook regelen wij een afspraak om na 1 of 2 weken terug te komen om te kijken of de robot werkt naar uw wens.

– Service bij u thuis

Bij stilstand van de machine is een snelle en goede oplossing ter plekke noodzakelijk. Doordat wij officeel Honda en Ambrogio dealer zijn kunnen wij snel beschikken over onderdelen.

– Onderhoud grasmaaiers

Wij adviseren regelmatig onderhoud te plegen aan de machine, maar u bent uiteraard niets verplicht.

Heeft u vragen?  U kunt terecht in onze showroom of u kunt ons bereiken via  Info@Groenestein-ts.nl of 0294-253524