Shibaura compacttractors

De ST-serie wordt gekenmerkt door kracht, comfort, betrouwbaarheid, rendement en efficiëntie. Wilt u meer informatie? Neem dan even Contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen.

Shibaura ST318/ ST321/ ST324 Compacttractors normal_ST321voorl3_2

De ST-serie is overal inzetbaar door de vele op- en aanbouwmogelijkheden, zoals middenmaaier, voorlader etc.. Standaard is de ST-serie uitgevoerd met een 3-cilinder watergekoelde dieselmotor en vierwielaandrijving.

Klik hier voor de technische gegevens

De ST-serie is leverbaar met mechanische of hydrostatische aandrijving.normal_st321h
De mechanisch aangedreven ST tractors zijn voorzien van een versnellingsbak met 9 versnellingen vooruit en 3 achteruit. Hierdoor is het mogelijk altijd de juiste versnelling voor de gewenste toepassing te kiezen.

De ST tractors met hydrostatische aandrijving hebben 2 versnellingen vooruit en 2 versnellingen achteruit verdeeld over twee groepen.

Om de tractor nog verder compleet te maken wordt deze standaard voorzien van een cruise controle systeem, zodat de gebruiker de gewenste snelheid kan vastzetten.


Shibaura ST330/ ST333 Compacttractorsnormal_st329sneeuw

De ST330/ ST333 zijn voorzien van een 3-cilinder Shibaura dieselmotor van 30 respectievelijk 33 pk.

Bij deze twee ST modellen bestaat de keuze uit een mechanische of hydrostatische aandrijving.

De mechanische aangedreven modellen zijn voorzien van 9 versnellingen vooruit en 3 achteruit verdeeld over 3 groepen. De hydrostaat modellen zijn voorzien van een 3 groepen hydrostaat. Voor elke werkzaamheidnormal_ST329ankara kan de juiste versnelling of groep gekozen worden.

Klik hier voor de technische gegevens

De Shibaura 3-cilinder motoren met een groot slagvolume zorgen ervoor dat vrijwel elke klus geklaard kan worden. Deze ST modellen hebben een groot hefvermogen van 1400 kg. Beide ST modellen hebben een 540 toeren aftakas aan de achterzijde. De hydrostaat modellen hebben een onafhankelijke aftakas.