Showroom

Onze showroom in Nederhorst den Berg bied een ruime assortiment aan tuingereedschap en machine´s.  Onze ruime assortiment aan grasmaaiers bied een goede keuze aan een tuin.  Maar ook voor waterpompen, sproeiers, tuinslangen, bezems en harken kunt u gewoon terecht bij ons in Nederhorst den Berg.

In onze showroom hebben wij diversen machine´s van Hitachi hangen. U kunt denken aan een haakse slijper, boormachine, decupeerzaag, draagbare werklamp en de spullen die daarbij horen.

Wij hebben diversen bosmaaiers hangen in onze showroom van o.a de merken Honda en Shindaiwa. Van elektrisch tot aan een met een benzinemotor.


Ons hoofdmerk is honda. Honda bied een breed assortiment aan grasmaaiers, elk geschikt voor een andere soort tuin. Van elektrisch tot aan een serieuze maaier met een brandstofmotor.


Ons ruime assortiment aan waterpompen van o.a Metabo en Honda. Wij verkopen zowel elektrische pompen als pompen met een brandstofpompen.  Ook hebben wij tuinslangen en sproeiers in onze showroom.

Wij hebben in onze showroom diversen tuingereedschap hangen, zoals schoffels, harken, bezems, scheppen/schoppen, bijlen, zagen. Ook verkopen wij diversen soorten spuitbussen, brandstof, (kettingzaag) olie en meer…

Wij hebben ook kleine grasmaaiers in onze showroom staan,  deze zijn elektrisch en zijn van de merken Castelqarden, Honda en Bosch.

Voor de hogedrukreinigers is Kranzle ons merk.  Voor zowel koudwater hogedrukreinigers als warmwater hogedrukreinigers kunt u bij ons terecht.