Gratis Makita bladblazer of cadeau uit de cadeauwinkel

Kies dit kwartaal een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een CXT, LXT boor-, breek- of combihamer of alle XGT machines. En accu tuinproducten met een adviesprijs boven € 90 ex BTW.

De actie loopt van 1 oktober t/m 31 december. Registreren kan t/m januari 2022.

Belangrijk:

  • Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  • Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Ze vervallen na 31-1-22 en kunnen niet meer ingewisseld worden.
  • Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.

Lees de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.  VIND HIER verschillende machines op onze website

Wat is de Makita Cadeauwinkel?

Als je een actieproduct hebt gekocht bij een Makita dealer kun je dat in de Mijn Makita app of op de website registreren. Elk actieproduct is een aantal Cadeaupunten waard. In de Makita Cadeauwinkel kan je daarmee zelf een cadeau kiezen of doorsparen. In deze nieuwe actievorm bieden wij een gratis cadeau aan of je kiest voor Cadeaupunten. Die Cadeaupunten staan in je account. De Cadeaupunten kan je uitgeven wanneer jij dat wilt (binnen de actieperiode). De Cadeaupunten wissel je in voor een gratis artikel naar keuze. Let op: het aanbod van cadeaus kan wisselen, en op = op.

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Registreer je actiemachine in de app of op onze website. Daarvoor maak je eerst een account aan als je die nog niet hebt. Vervolgens doorloop je de stappen en kies je je cadeau. We hebben deze stappen voor je in een video uitgelegd.