Ontvang cadeaupunten na aankoop Makita tuinmachine

Krijg 10,  20 of 30 Makita Cadeaupunten na registratie van aankoop van een 12 V Max CXT, 18 V LXT en 40 V Max XGT product met een adviesprijs van €90,-  ,  €150,00 of  €400,00-  excl. BTW of hoger. Dit geldt zowel voor accu gereedschap als accu tuingereedschap.

De actie loopt van 1 december t/m 31 maart. Registreren kan t/m april 2022. Kijk voor alle actieproducten op de website. Registreer je aankoop in de Makita app of op actie.makita.nl. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. Hieronder kun je zien welke machines mee doen aan de actie.

Belangrijk:

  • Alleen producten die op moment van inwisselen in de Makita Cadeauwinkel staan zijn beschikbaar. Op=op. Er kan geen aanspraak gemaakt worden op cadeaus die uit de winkel zijn gehaald.
  • Koper is zelf verantwoordelijk voor tijdig inwisselen van Cadeaupunten (binnen de actieperiode). Ze vervallen na 30-4-22 en kunnen niet meer ingewisseld worden.
  • Alleen van actieproducten die in backorder zijn binnen de actieperiode wordt de registratietermijn verlengd.
  • Machines die verkocht worden als onderdeel van een combiset (beginnend met CLX, DK en DLX) zijn uitgesloten van deelname. Machines die onderdeel zijn van een set samengesteld door de dealer mogen mee deel nemen als de modelnummers duidelijk en compleet op de factuur vermeld staan.

Lees de voorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.