Makita cadeau punten bij aankoop van machines

Kies deze periode (1 april t/m 30 juni 2022) een mooi cadeau uit de Makita Cadeauwinkel na registratie van aankoop van een actieproduct. Dit geldt op geselecteerde schuurmachines, cirkelzagen, XGT 40 V Max machines en accu tuingereedschap met een adviesprijs boven €90,00 excl. BTW. Kijk voor alle actieproducten op de website.

Het aantal Cadeaupunten dat je krijgt op een actieproduct hangt af van de adviesprijs excl. BTW en kan oplopen tot 30 Cadeaupunten. Registreer op makita.nl/aanbieding of in de Makita app. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. De Cadeaupunten dienen binnen een maand na afloop van het kwartaal te worden ingewisseld. Daarna zijn ze niet meer geldig.

De actie loopt van 1 april t/m 30 juni. Registreren kan t/m juli 2022. Kijk voor alle actieproducten op de website. Registreer je aankoop in de Makita app of op actie.makita.nl. Kijk daar ook voor de exacte voorwaarden. Hieronder kun je zien welke machines mee doen aan de actie.

Zie alle informatie op> Cadeauwinkel april-juni 2022 | Makita.nl