Airrex infrarood kachels

Airrex kachels zijn geurloos, stil, de schoonste en voordeligste brandende mobiele kachels op de markt. De vernieuwde modellen kachels hebben nu ook een WiFi-verbinding; pas de temperatuur aan, controleer het brandstofniveau en bekijk meldingen rechtstreeks vanuit de Airrex-App!
 
Airrex-infraroodkachels zijn verkrijgbaar in drie capaciteitsklassen. De verwarmingscapaciteit van de kleinste Airrex AH-200 is 13 kWh, de verwarmingscapaciteit van de middelgrote Airrex AH-300 is 15 kWh, en de capaciteit van de grootste AH-800 is maximaal 22 kWh. 
 
Waarom Airrex?
✔️ Staat geen brandende geuren af
✔️ Lage kosten in verbruik
✔️ Geen uitlaat pijp nodig
✔️ Geen ventilator = geen stof!
✔️ Temperatuur gebruik van 0 – 40 graden
✔️ Kan alleen gebruikt worden met: biodiesel, diesel of rode diesel
✔️ Staat op zwenkwielen, installatie is niet verreist
✔️ Stille kachel, slechts 48 decibel
 
Het model AH-200i hebben wij in de showroom staan als demo. 
Helaas zijn de modellen AH-720 en de AH-800i uitverkocht voor 2022.
 
De kachels zijn beperkt leverbaar. Op voorraad: 2x AH-300i en 1x AH-200i (3 januari 2023)

Overweegt u een dieselkachel? Een buisvormige ventilatorkachel of een veilige infraroodkachel?

De energie in diesel of stookolie kan worden gebruikt voor verwarming door de olie te verbranden. Eenvoudige traditionele aanvullende kachels bestaan slechts uit een oliebrander en een ventilator die wordt gebruikt om de warmte van de oliebrander in de vorm van een warme luchtstroom naar de gewenste plaats te leiden.

Airrex infraroodkachels bevatten ook een oliebrander, maar in plaats van een open vlam wordt de warmte gevormd in een warmtebron die tevens als uitlaat dient. Vanaf de warmtebron wordt de warmte in de vorm van infraroodgolven uitgestraald naar de omgeving. De warmtestraling kan worden gericht met behulp van de warmtereflectorstructuren in de kachel.

Airrex infraroodkachels verbranden de diesel of stookolie zeer efficiënt omdat, nadat de olie in de brander is verbrand, praktisch alle resterende koolwaterstoffen worden verbrand in het 3-traps uitlaatsysteem dat tevens als warmtebron dient. In de praktijk blijft in de uitlaat alleen onschadelijk kooldioxide en water over, zonder onverbrande koolwaterstoffen die onaangename geuren en/of gezondheidsrisico’s veroorzaken. Airrex aanvullende kachels benutten praktisch alle energie die in de brandstof zit, waardoor ze zeer efficiënt zijn en zeer weinig brandstof verbruiken.

Airrex infraroodkachels hebben geen ventilator, zodat ze aanzienlijk minder elektrisch vermogen nodig hebben dan traditionele dieselkachels. Daarom is het ook veilig om ze van stroom te voorzien via een omvormer die op het elektrische systeem van een voertuig is aangesloten.

Geef een antwoord