Reparatie & onderhoud

Naast de verkoop en verhuur van tuinmachines en gereedschap, zijn wij ook actief in de reparatie en onderhoud. Door onze grote technische kennis kunnen wij reparaties snel uitvoeren, ook onderweg. Onderhoud en reparaties doen wij voor zowel gehuurde als gekochte tuinmachines.

Eigen service bus en aanhanger

Stilstand tijdens het seizoen zoveel mogelijk voorkomen? Wij adviseren u om tijdens de winter uw machine bij ons langs te brengen, of op afspraak te laten ophalen. De wintermaanden zijn namelijk bij uitstek geschikt om uw tuinmachine een onderhoudsbeurt te laten geven. Klik hier voor winteronderhoud

Onze hoofdmerken voor reparatie en onderhoud zijn: Honda, Stiga, Castelgarden, Grin, Seco, Kranzle, Nilfisk, Greenworks, Makita, Cramer, Grassmower, Lumag, Ariens, Scag, Shindaiwa en Bob-cat.

In onze eigen werkplaats verrichten wij diversen reparaties en onderhoud aan zitmaaiers, trekkers, shovels, loopmaaiers, robotmaaiers en hogedrukreinigers.

Vul onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak voor de werkplaats. Ook het ophalen kunnen wij in overleg regelen.


  Uw machine ter reparatie aanbieden?

  Aan het maken van een prijsopgave zitten kosten verboden en deze zijn als volgt:

  25,00- incl btw voor kleine (hand) machine’s

  20,00- incl btw voor alle elektrische apparaten

  30,00- incl btw voor loopmaaiers, kooimaaiers, cirkelmaaiers

  Mocht u besluiten om naar aanleiding van onze prijsopgave de machine NIET te laten repareren vragen wij de desbetreffende machine binnen 1 maand bij ons op te halen omdat wij beperkte opslagruimte hebben. Na deze periode en zonder tegenbericht voeren wij de machine(s) af.

  Ongerepareerde machines komen altijd gedemonteerd retour.

  Geef een reactie