Showroom

Groenestein Technoservice is een jong en dynamisch bedrijf in Nederhorst den Berg met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van land-, tuin- en parkmachines. Al onze machines zijn geschikt voor zowel de particulier als de hovenier. In onze showroom (Gekoppeld aan onze werkplaats in Nederhorst den Berg) hebben wij diverse modellen (van grasmaaiers tot hogedrukreinigers en tuinfrezen) staan van alle merken die wij vertegenwoordigen.

U kunt bij ons terecht voor de aankoop, advies, service en onderhoud van tuinmachines zoals bladblazer, grasmaaiers, heggenscharen en vele andere type producten. U vind ons bedrijf in het centrum van Nederhorst den Berg in de Gemeente Wijdemeren.

Ons pand aan de Overmeerseweg in Nederhorst den Berg
In onze showroom vind u ook diversen handgereedschappen zoals snoeischaren, takkenzagen, bezems, harken, scheppen/schoppen maar ook gereedschappen zoals schroefendraaiers, steek/ringsleutels, kniptangen, waterpomptangen en meer….
Naast de ingang vind u de scheppen, bezems, harken, sneeuwscheppen, bijlen, diversen stelen, houtzagen maar ook het elektrisch tuingereedschap van Greenworks (230volt of 40volt accu) en Cramer (82volt accu professioneel)
Op zoek naar handschoenen of werkschoenen? Wij hebben verschillende maten werkschoenen, klompen en handschoenen. Maar ook voor oordoppen, mondkapjes en helmen kunt u bij ons terecht.
In onze showroom komt u ook de tuinfrezen van Honda tegen, verschillende maten voor verschillende tuinen!

Geef een reactie