Benzine loopmaaiers: Castelgarden

De producten van Castelgarden bieden uitstekende prestaties en een exclusief Italiaans design. Dankzij jarenlange productontwikkeling kan Castelgarden blijvend efficiënte opvangprestaties, krachtige motoren en performantie bieden, zelfs in veeleisende maaiomstandigheden. Bovendien geniet u van een mooi ontwerp en het nodige comfort voor een aangename maaibeurt.

Klik op de afbeelding of tekst als u in een machine geïnteresseerd bent.

Castelgarden XS 50 BS loopmaaier
Castelgarden XS 50 BS loopmaaier

Zelfrijdende grasmaaier met 163 cc Briggs & Stratton benzinemotor met ReadyStart, 48cm maaibreedte en 70 liter opvangbak. Kan ook gebruikt worden voor achteruitworp of mulching.

XC 43 Duwmaaier
XC 43 Duwmaaier

Duwmodel gazonmaaier met 123 cc benzinemotor en 60 liter opvangbak. Kan ook worden gebruikt voor achteruitworp of mulching mode. Maaibreedte van deze machine is 41 cm.

XC 48 BSW Loopmaaier (Actiemodel!)
XC 48 BSW Loopmaaier (Actiemodel!)

Gazonmaaier met wielaandrijving en met een 140 cc Briggs & Stratton benzinemotor en 4-in-1 maaisysteem: grasopvang, mulching, zijuitworp en achteruitworp. 60 liter opvangbak. De machine heeft een maaibreedte van 46 cm

XS 55 BVE Loopmaaier
XS 55 BVE Loopmaaier

Gazonmaaier met wielaandrijving en 161 cc Briggs & Stratton benzinemotor met elektrische startknop en 4-in-1 maaisysteem: grasopvang, mulching, zijuitworp en achteruitworp. De machine heeft een maaibreedte van 53 cm.