Robotmaaiers Honda

Miimo is de slimme lijn robotmaaiers van Honda. Aangedreven door zijn eigen accu werkt Miimo helemaal zelf. Hij laadt zichzelf zelfs op als dat nodig is. Hij kan zo worden geprogrammeerd dat hij volgens een voor u wenselijk schema werkt. Dankzij zijn mulchvermogen knipt Miimo de maaideeltjes heel fijn, waarna ze in het gras vallen en als natuurlijke meststof hun werk doen. Met Miimo blijft er geen gras over om bij elkaar te harken (en dat betekent vaak ook een schoner huis!).

Nu tijdelijk bij aankoop van een HRM3000 zit nu standaard de Functie met App zodat u deze op afstand kan bedienen waar u ook bent.

Miimo HRM70 Live
Miimo HRM70 Live

Honda Miimo HRM 70 robotmaaier is de oplossing voor een mooi gazon zonder veel inspanning. De Honda Mimmo robotmaaier maait zo 2-3 mm gras per keer, en dit verschillende keren per week.

Miimo HRM3000 *Actie
Miimo HRM3000 *Actie

Maait tot 4000 m2 met zonebeheer. Automatische oplading met verhoogde maaitijd per lading. Flexibele docking- en smartphoneconnectiviteit. Actie zolang de voorraad strekt! Nu bij aankoop van een HRM3000 zit standaard de Live functie erbij ter […]

Miimo HRM520
Miimo HRM520

Maait tot 3000 m2 met zonebeheer. Automatische oplading met verhoogde maaitijd per lading. Snel reagerende schok- en hefsensoren.

Miimo HRM310
Miimo HRM310

Maait tot 1500 m2 met zonebeheer. Micromulching en automatische oplading. Snel reagerende schok- en hefsensoren.

Miimo HRM40 Live
Miimo HRM40 Live

Eenvoudige instelling dankzij “Meten en maaien”. Geschikt voor verschillende gazonvormen tot 400 m². Met smartphoneconnectiviteit en Amazon Alexa.

Miimo HRM 40
Miimo HRM 40

Eenvoudige instelling dankzij “Neerzetten en maaien”, geschikt voor verschillende gazonvormen tot 400 m2 met weerbestendige en “Slimme Timer”.

Geef een reactie