Shibaura machines en werktuigen

Shibaura heeft over een reeks van jaren een reputatie opgebouwd van pure kwaliteitsartikelen en is wereldwijd een belangrijk merk op het gebied van professionele tuin- en parkmachines. Shibaura heeft een uitgebreid pakket tuin-, park- en sportveldmachines (voor professioneel onderhoud). Hieronder laten wij een deel van de machine’s zien:

Shibaura SX26 4wd HST subcompacttractor

(Demo-model in onze showroom!)

De SX26 is een hydrostatisch aangedreven subcompacttractor. Voorzien van een 26 pk Shibaura 3-cilinder dieselmotor. Standaard uitgevoerd met midden- en achteraftakas en 3-puntshefinrichting, veiligheidsbeugel, zeer ruim bestuurdersplatform en verlichting.
– Hydrostatische aandrijving
– Vierwielaandrijving
– Stuurbekrachtiging
– Cat. 1 hefinrichting
– Midden- en achteraftakas
– Onafhankelijk inschakelbare aftakas
– Hoog vermogen (26 PK)

Shibaura ST330 compacttractor

De ST330 is voorzien van een 3-cilinder Shibaura dieselmotor van 30 pk. 
 
De ST330 is uitgevoerd met een mechanische aandrijving. 
 
De mechanische aangedreven modellen zijn voorzien van 9 versnellingen vooruit en 3 achteruit verdeeld over 3 groepen.  Voor elke werkzaamheid kan de juiste versnelling gekozen worden.
Klik hier voor technische informatie

Shibaura CM214 frontmaaier

De meest compacte Shibaura frontmaaier is de CM214. De CM214 is van uitstekende kwaliteit, is uitgerust met een 3-cilinder dieselmotor en heeft een vermogen van 21 pk. De CM214 is standaard voorzien van hydraulische stuurbekrachtiging.
Klik hier voor technische informatie

Shibaura CM244GC Frontmaaier met grasopvang

De CM244GC is een frontmaaier met achteruitworp en grasopvangsysteem. De machine is voorzien van een maaidek met een maaibreedte van 137 cm, een centrale afzuigturbine en een afneembare grasopvangbak met een volume van 550 liter en hydraulische hooglossing. De maximale hooglossing is 190cm.
Klik hier voor technische informatie

Shibaura SG280 Hellingmaaier

De SG280 ziet eruit als een zitmaaier, maar is een stuk groter. Hij heeft een 152 cm breed aftakas aangedreven maaidek, zijlossend of achterlossend. Het maaidek is verstevigd met extra platen en anti-scalpeerrollen om het ruige maaiwerk op hellingen te overleven. Alle zwenkwielen, rollen en draaiende delen hebben smeernippels.
Klik hier voor technische gegevens

Random foto’s Shibaura machine’s:

previous arrow
next arrow
Slider